VORES FILOSOFI

Vi bekymrer os om dig, miljøet, hvad vi serverer og hvor det kommer fra. Lokale kvalitetsråvarer, bæredygtighed og dyrevelfærd er fundamentet for vores gastronomiske filosofi.

Til frokost serverer vi klassisk smørrebrød med et ‘Anton’ twist. Hos os er det afgørende, at hver enkelt ingrediens er nøje udvalgt – fra de friske, sprøde asparges til den perfekt marinerede sild. Kvalitet og smag kommer først.

Vi fokuserer på at bruge sæsonbetonede kvalitetsråvarer, gerne økologiske eller biodynamiske, fra lokale leverandører. Det er både en videreførsel og en tilspidsning af den gastronomiske filosofi hos Marv & Ben og The Pescatarian, der er centreret omkring en jord-til-bord-tilgang, hvor råvarerne udnyttes til fulde og er lokale. I tæt samarbejde med vores hovedleverandører – Ingwersen, Kiselgaarden, Spis Min Gris, Jacob Kongsbak Lassen, Arla Unika og flere  – skaber vi et sæsonbetonet køkken af højeste kvalitet.

Vores vinkort byder på en kombination af natur-, biodynamisk, økologisk og konventionel vin. Kortet fokuserer primært på Europa af bæredygtighedshensyn, men der vil også være vine fra andre dele af verden i en ambition om at nuancere og udfordre opfattelsen af de forskellige vinområder.

ÅBNINGSTIDER

FROKOST
Mandag - Søndag
11.30 - 15.00

AFTEN
MANDAG - SØNDAG
17.00 - 01.00